{*} {/*}

5 jednoduchých rad pro lepší sex

Aktivní sexuální život je důležitým prvkem v každém vztahu a v každém věku. Z velké části může právě sexuální zdraví dlouhodobě podpořit dobrou kvalitu partnerského života. A to i v pozdějším věku. V dnešní době zůstávají muži i ženy na celém světě sexuálně aktivními až do sedmdesáti let života.

Co stojí v cestě kvalitnímu sexu?

V posledních desetiletích se začaly u značné části populace objevovat různé druhy onemocnění, které poškozují nervový a cévní systém. Patří mezi ně například cukrovka, vysoký krevní tlak nebo zdánlivě neškodná deprese. Zároveň s nimi mohou u mužů přicházet i poruchy ztopoření pohlavního údu, které ztěžují, nebo zcela znemožňují pohlavní styk. Výzkumy dokazují, že na celém světě dnes trpí erektilní dysfunkcí až dvě stě milionů mužů.

„Znamenalo by to, že jde ve své podstatě o civilizační onemocnění intimního rázu, s kterým se zkrátka mezi přáteli chlubit nebudeme,“ říkají provozovatelé známého internetového obchodu jaknaerekci.cz. I proto se v posledních letech odborná média poruchám ztopoření věnují stále více. Cílem je pomoci zvyšujícímu se procentu populace, které nemůže vést plnohodnotný intimní vztah.


„Pokud chce být muž výkonnější v sexu, nový Yellow vital představuje správné řešení," radí urolog MUDr. Ján Kleščinský

Řešením jsou přírodní potravinové doplňky

Ty díky svým účinným látkám rozšiřují cévy, zvyšují průtok krve a dopomáhají k silné a dlouhotrvající erekci. Ne všechny doplňky ale mají stejnou účinnost. Jak tedy si v záplavě značek a produktů vybrat účinný a bezpečný doplněk stravy, který umí zkvalitnit a prodloužit erekci? Odpověď je jednodušší, než si myslíte. Stačí se držet několika důležitých pravidel.

1. Jen přírodní produkt. Nabízený přípravek by měl být vždy bez hormonálních a chemických přísad. Jejich absence zaručuje, že jde o přírodní produkt bez vedlejších účinků. Je to tedy první informace, kterou byste měli hledat.

2. Hledejte složení i výrobce. Prodejce by měl na e-shopu přehledně uvádět složení doplňku včetně podílu jednotlivých látek i výrobce preparátu.

3. Je důvěryhodný? K dispozici by měl být také příbalový leták, případně i dokument o akreditované zkoušce v nezávislé laboratoři, která prověřila parametry produktu a porovnala je se zákonnými požadavky EU, tak jako je to v případě přípravku Yellow vital.

4. Rozhodují i záruky. Prodejce kvalitního potravinového doplňku by měl nabídnout záruku vrácení peněz v případě nespokojenosti zákazníka s produktem. Deklaruje tím svou důvěru k účinkům preparátu. Přece jen si řada zájemců objednává zboží, s kterým prozatím nemají žádnou zkušenost.

5. Máte vybráno? Nezapomeňte, že ne každý prodejce vám zašle přípravek v diskrétním balení. Měl by to však být standard, stejně jako rozumná cena za dopravu nebo možnost vyzvednout si balíček s preparátem na některé z poboček Poštomatu.