{*} {/*}

Jak vzrušit vašeho miláčka už při líbání?

Kdo by neměl rád líbání. Je to největší zábava jakou si můžete představit, pokud to tedy umíte a víte jak na to! Na světe je spousta metod, při kterých si svůj protějšek co nejvíce uvolníte a vzrušíte. Připravili jsme pro vás 4 zásadní rady, které vám s tím pomohou!

  1. Alfo a omegou je svěží dech. Opravdu to není reklama na žvýkačky, ale k líbání většinou dochází až ke konci rande a pokud jste konzumovali nějaké potraviny nebo pili alkohol, rozhodně se ujistětě, že máte svěží dech!
  2. Zapojte jazyk. Více než 78% lidí má líbání s jazykem raději než líbání bez něj. Neváhejte tedy ani chvíli a zaměřte se na něj! A doporučujeme neslintat :)
  3. Líbání není jen o práci úst a jazyka. Aby jste dokonalým vzrušením dostali vašeho partnera, zapojte i ruce a nežnými dotyky poznejte, co miláčkovi dělá největší radost.
  4. Když už jste u vášnivého líbání, rozhodně u něj nemusíte skončit. Pokud jste líbáním svůj protějšek vzrušili, asi se nespokojí jen tak s něčím... Víte, co myslíme :)

Yellow Vital pomáhá stimulovat vzrušení, lepšího procítění a kvalitnější zážitek z líbání i sexu! Vyzkoušejte ho ještě dnes!